CERKEV d.d. / RKC=DRŽAVA

V Boga, odrešenje, odpuščanje itd. verjame mnogo ljudi, saj se boji resnice, da so na tem pokvarjenem planetu popolnoma sami in tudi sami odgovorni za svoje življenje. Takšnih obupancev je mnogo, premnogo in ti so tarča primitivne organizacije, ki se imenuje Cerkev. To se ne dogaja šele po letu 1990, ko se je marksistična miselnost polegla, to se je dogajalo že stoletja poprej.

V času mojega življenja pa si je z denacionalizacijo Cerkev po komunističnem razpadu precej opomogla in od ustanovitve Krekove banke leta 1993, kasneje Krekove družbe za upravljanje, Gospodarske Rasti (že ime pove dovolj), Zvon Ena, Sole Orto, T2 itd. cerkveni kapital še vedno uspešno narašča. Kar naenkrat je ‘cerkveno’ lastništvo pomešano po mnogih delniških družbah. Ko mi je kolega, ki je član Svete družine, nekega dne ob kavici razlagal o Cerkvi kot o mafiji, sem si mislila, da se grdo šali z menoj… Definicija mafije zna biti različna, kajne? Če pomislim, da sem bila še sama v mafiji za vaške čenče, ko so me videli s cigareto v roki pri svojih petnajstih…in to prav tisti, ki ne zamudijo nobene nedeljske maše…

To so samo ’sposobni’ gospodarstveniki, ki zlorabljajo vero…  in razprodajajo MOJO deželo.

Bog ne odpusti jim, saj vedo kaj delajo!

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev to “CERKEV d.d. / RKC=DRŽAVA”

  1. tommb tommb pravi:

    lepo si napisala … se strinjam v celoti.

  2. David pravi:

    Cerkev je cerkev in nima kaj iskati kje drugje kot pri veri. Že tako ali tako zavaja “ovčice” potem se pa še spušča v tako umazane igre. Fuj! Če obstaja bog, ima tako palico, ki na vsako rit paše! :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !