LJUBEZEN NE POZNA MEJA

Včeraj sta imela šest tednov in prav včeraj zvečer sta prekinila svojo zaobljubo. Bila sem priča dogodku. Bilo je srhljivo, nikakor ne morem opisati svojih čustev, ker sem tudi sama vpletena v celotno situacijo in se nekako počutim krivo, saj sem prav jaz pripeljala situacijo tako daleč, da sta sploh začela. Kaj je bil povod za konec ne vem, pa verjetno tudi njima še ni popolnoma jasno, zakaj se je končala tako lepa pravljica. Mogoče je bilo krivo le to, da sta bila oba utrujena in je prišlo le do manjšega nesporazuma, ampak nadaljevati ne bosta mogla več kar sta začela. Prehoditi bosta morala zelo težko pot, da bosta dojela kaj sta imela, v kaj sta se spustila in kaj sta izgubila.

Kaj vse lahko naredi ljubezen… do piva. Pred šestimi tedni smo šli bik, rak in jaz stavit glede pitja alkohola. Pobudo sem dala sama na metelkovi v treznem stanju. Vse je dokumentiral še posrednik, ki se je ‘pametno’ zadržal stave. Stavit smo šli, da bik in rak sploh ne spijeta kaplice alkohola, jaz pa se lahko do konca leta napijem šest krat (imam samo še tri bonuse, pa še roj.dan bo vmes…joj, joj). Včeraj pa sta po uspelem Jesenskem sejmu v Dolskem (kjer smo pomagali pri izvedbi in pripravi, ozvočenju, povezovanju in celotnemu programu), bik in rak istočasno prekinila stavo z Unionom (dva, tri, štiri…). Kazen za poražanca (mislim, da bomo kar vsi) je, da gre peš iz Dola na Šmarno goro z našo zastavo v roki. Torej, če bo v soboto lepo vreme boste lahko videli tri pohodnike s plapojočo zastavo, ki se počasi premikajo proti svojemu cilju. Hudirja, samo od nas pa do Tacna je čez dvajset kilometrov!!! :( joj, takšne trezne ideje niso glih najbolj pametne, ampak obljuba je pač obljuba.

Čestitam biku in raku za njuno vztrajnost! Šest tednov tudi ni tako kratko obdobje za strastna ljubitelja hmeljskega napitka.

p.s.: Bik je izrazil željo, naj ne omenjam njegovega imena v tem prispevku.

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev to “LJUBEZEN NE POZNA MEJA”

 1. Boss pravi:

  Ha, ha! Uvod fenomenalen!! Čestitam binula za tako prijetno izražanje (Gotovo črpaš iz mojih idej o šesttednski resni zvezi). Ja bik, rak pa mislim, da si ti škorpijon se greste take stvari, tehtnica pa prej vedno rajši dvakrat razmisli. :)

  Tudi jaz čestitam biku in raku za njuno šesttednsko resno zvezo. Sm že mislu da si bosta zvesta do konca svojih dni.

  lp, Boss

 2. Pešo pravi:

  1,2,3,4,5,6 teden potem pa konec. Zakaj še sam ne vem, kako in zakaj, Vse se je zgodilo tako na hitro, vendar mislim da je dobro da se je ta kalvarija končala. Kljub vsemu sem ponosen na teh šest tednov. Bilo je mnogo podtikanj v tem boju s vseh strani, vsi ti ponujajo pijačo ( upam, da mi jo bo tudi zdaj ko pijem ‘ v normalnih mejah seveda’ ponudil), stavijo nate oziroma proti tebi. Ampak jebat ga, rezultat je bil neodločen tako da nihče ni zmagal in sedaj Šmarna gora prihajamo. Klub vsemu bilo je lepo, še lepše pa bo.

  p.s: Kdor pravi da ALKOHOL-NI ZAKON je resnično beden ta v naši družbi ni veliko vreden !!!!!!!

 3. dr. filomena pravi:

  Super napisano, Binula! Srhljiv uvod je obetal razpad potencialno popolne ljubezenske zveze :) Čestitke obema žvavcama za šesttedensko vzdržnost, pa srečno pot vsem! Če bo lepo vreme, se mogoče v soboto srečamo na Šmarki… ampak jaz štartam iz Tacna ;-)

 4. "Secret" Enemy pravi:

  Po eni strani škoda – 6 tednov praviš da sta imela. Po tem času se najlepše šele začne :-) Sicer pa mislim, da bo po tistem sobotnem večeru v družini manj napetosti :-) Kot obljubljeno, sem tudi sam del ekipe na športnem dnevu. Seveda pa ne mislim hoditi vse od Dolskega … Se vidimo pod Šmarno goro.

 5. David pravi:

  Dobra sta tele 2, da sta zdržala toliko časa. Vedel sem da se bo stava prej ko slej zaključila, toda 6 tednov pa tudi ni tako malo. Ko greste na Šmarno goro, povejte. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !