Laibach (Cvetličarna, 29.11.2007)

Po zaslugi kolegov  (HVALA ŠE ENKRAT!) sva šli včeraj z mojo Tjašo na koncert nama ZELO priljubljene skupine Laibach. Ponavadi na njihove komade razturava celo plesišče, tokrat sva se pa za spremembo le pozibavali na njihove ritme, ker moje zdravje tega trenutno ne dopušča, pa četudi bi, bi nama ostrejše gibe onemogočili nori komolčarski fotografi, ki so se postavili v prvi dve vrsti in kot utrgani fotografirali in snemali cel koncert. Kot utrgani niso fotografirali samo tisti v prvih dveh vrstah, če si se obrnil proti množici, je bilo videti kot bi snemali reklamo za mobilnike.

Prvi del koncerta so nas navduševali s himnami iz zgoščenke Volk v spremljavi odličnega vokala pevke Mine Špiler (Melodrom), drugi del pa je bil obarvan z udarnimi hiti prejšnjih plat. Žal je koncert trajal le kako urico s polurno zamudo.

Na koncertih Laibach-ov je ozvočenje tako nenavadno, da čutiš prav vse svoje organe (tudi tiste, ki so že razpadli)  kako vibrirajo, pa vseeno ti nič ne piska v ušesih. Sem pa imela v vseh svojih današnjih sanjah spremljavo ruske himne …  (fotke tokrat ne prilagam, ker se nisem dala motiti ob poslušanju)

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev to “Laibach (Cvetličarna, 29.11.2007)”

 1. buksijakarc buksijakarc pravi:

  Ja ampak a ni hecen ta Laibach – zdej je tak konglomerat Milana, Melodromov pa Makeup 2 – pa še kar deluje podobno kot je vedno deloval…

  ?

 2. +R pravi:

  España, España… :) ))

 3. Binula pravi:

  @buksijakarc: ja, še vedno so fenomenalni.

  @+R: Tudi tvoja himna je bila ;) v španskih barvah v ozadju….mmmm….

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !