Ob 30. obletnici obstoja Pankrtov hoč(e)mo NIET-e

…nekje sem prebrala, da bodo organizatorja linčali…

hocmo-niete.jpg

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev to “Ob 30. obletnici obstoja Pankrtov hoč(e)mo NIET-e”

 1. Boss pravi:

  Ja, hočmo niet!!

 2. David pravi:

  Kurc pa tak nov let. Sam koncert je biu pa useen dober. Mi smo Niete itak že slišal, ane Binči.

 3. diego pravi:

  mogoče je pa bolj, da niso nastopili …. bi dobil dvojno razočaranje

 4. joc pravi:

  ma sej ni bil tok slab koncert, se mi zdi da so kr korektno odšpilal. ampak zame so bili Nieti vedno veliko boljši, sploh pa imajo boljša besedila. Zelo mi je žal ker jih ni bilo, mogoče jih ne bom nikoli videl igrat. Zame so Nieti najbolša punk skupina vseh časov v sloveniji.

 5. Binula pravi:

  @boss: Tko se dere! ;)

  @David: Ja, smo mel res to srečo…

  @Diego: vrjem, da ne bi razočaral, že samo to, da bi pršl gor zašpilat vsaj dva komada bi bilo FENOMENALNO! Sicer jih je pa preškoda, da bi špilal kot ‘predskupina’ Pankrtov. Hočmo samostojen koncert!!! In žur na polno ;)

  @joc: NIET-i so zakon, ITAK!

 6. Pešo pravi:

  @Diego: Nad čem si bil razočaran? Res je da se na Punk koncerte ne hodi na sedišča in tam sedi kot v operi. Na parterju je bilo noro, za kar smo v veliki meri poskrbeli tudi nekateri v množici saj smo po nekaj letihj spet zapogali in se totalno odklopili.

  Glede NIET-ov pa res škoda da jih ni bilo. Še dobro da smo jih nekateri v času svojega življenja celo slišali v živo in verjamem da jih bomo še, vsaj govori se tako :) . Organizator koncerta pa naj se zamisli sam nad sabo.

 7. diego pravi:

  zame je bil povprečen rock koncert … razna poveličevanja, da je punk še vedno živ, so mi smešna. A je kdo kaj punkerskega videl v tem koncertu? Danes je očitno dovolj, da na oder prideš s steklenico in rečeš, da ne uporabljaš kondomov …

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !