Bitch Boys (Orto bar, 22.12.07)

Včeraj so v Orto baru posurfali v malce spremenjeni zasedbi, po moje eden najbolj poslušljivih bandov v Sloveniji, surf rockerji Bitch Boys. Kar precej poslušalcev se nas je nabralo, tako da smo se gmotno pozibavali na surferske ritme. Sem pa tja se je slišal kakšen ritemski kiks, drugače so bili pa super. Seveda so zaigrali tudi legendarni komad Wipe out, kateri je bil velika uspešnica v šestdesetih letih v ZDA izvajalcev The surfaris.  

bitch_boys_in_heat.jpg Ena izmed treh zgoščenk: …in heat (ugodna za v domač arhiv)

Po prijetnem koncertu je sledilo že precej uhojeno romanje do Metelkove, par iger namiznega nogometa pri Mariči, še nekaj ‘žemljic’ in  pot domov.

 • Share/Bookmark
 

10 komentarjev to “Bitch Boys (Orto bar, 22.12.07)”

 1. David pravi:

  Super je blo. Prava klapa, good muska,..

 2. Pešo pravi:

  Ja, smo se ga kar konkretno in kvalitetno odklopili :)

 3. Ježek pravi:

  Dobr smo se ga:D

 4. Binula pravi:

  Ja, DSSG! Sam bogi Doli… Ježek, vse najboljše! Star si že ;)

 5. RePi! pravi:

  Bil, videl in slišal. Dobra muzika, dobra družba in vse pohvale bendu, ki je celoten izkupiček iz vstopnic namenil v dobrodelne namene. Jezek je pa že st’r p’s.

 6. Robi pravi:

  Ciao !

  Hvala za lepe misli in komentarje- tudi nam je blo totalno v veselje in uzitek spilat pred TAKO HVALEZNO PUBLIKO ! Srecno in zabavno se naprej v 2008,9, 10,… :)

 7. RePi! pravi:

  @Robi Lepo bi bilo če bi nam večkrat dali priložnost, da vas slišimo.

 8. Robi pravi:

  Ciao ponovno…

  Z veseljem, sam to zal ni odvisno samo od nas… oz. prakticno je odvisno samo od organizatorja (ki oceni, da bo prodal dovolj pijace oz kart…) zato se je bolj varno odlociti za kaj bolj trendovskega- mislim da se zastopimo… Ampak nic hudega, bo ze tudi enkrat hala Tivoli padla ha ha

 9. Binula pravi:

  @Robi: moramo organizatorja malce pobarati, da vas večkrat povabi. Vsekakor vas pridemo poslušat takoj, ko bo spet priložnost. Halo lohk pa v skupnih močeh podremo ;) ob 30. letnici, al kako? Veliko uspehov še naprej!

 10. Robi pravi:

  Cool !!! Dejmo :) ) Aja, za katero 30. letnico ze ? Ti, pa za vsak slucaj, mi magar kr sem napisi: bitchboysi@yahoo.com, ker dostikrat pozabim cekirat tale forumcek…. lp Robi

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !