Partibrejkers (Cvetličarna, 31.1.2008)

Sinoči so na odru Cvetličarne Mediapark nastopili beograjski žurkolomci. Koncert je bil razprodan, hala pa nabito polna. Tjaša, Boss in moja malenkost smo neutrudljivo harali tik pod odrom in se imeli odlično. Proti koncu koncerta sem sicer dobila skoraj celo pivo iz ozadja po sebi (še majo prenizke cene, da ga takole stran zlivate!!!), ampak kot bi rekel naš Ježek: ‘Ne porajtej!’ Najbolj glasni oboževalci so bili navijači Partizana, sicer Ljubljančani, ki so na vsak način hoteli pevcu podturiti cigareto in plezali en po drugim. Lepo je bilo videti tudi malce starejše obiskovalce, sploh nekaj parov starih od 45 – 60 let. Žal, je moja boljša polovica zaradi službe zamudil-a in prispel-a do Kranjčeve, ko so karte že pošle (oprosti lubi, če bi vedeli, da ti bo uspelo prej končat, bi ti kupili karto). Prav mojemu fantu pa gre vsa zahvala, da me je pred osmimi leti podučil kaj je dobra jugo rock muska :) .  Po koncertu sva s Tjaško še malo poplesale, Bossa smo z varnostniki vred neprestano podili ven kadit, moja boljšo polovico so pa vsaj na koncu bisa spustil  na toplo.  

Skupina Partibrejkers je nastala leta 1982 in je z nekajkratnimi zamenjavami članov nastopala po celotnem območju bivše Jugoslavije in imela 6 koncertov tudi v Ameriki in Kanadi. Verjetno najbolj znana njihova komada sta ‘Kreni prema meni’ in legendarni ‘Hipnotisana gomila’. Če ste zamudili včerajšnji koncert, jih lahko ujamete danes zvečer v Velenju.

partibrejkers.JPG  partibrejkers-1.JPG

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev to “Partibrejkers (Cvetličarna, 31.1.2008)”

 1. Pešo pravi:

  Vidm da je bil Boss spet v akciji :) .

  Pa sej to je čist normalno da te folk s pivom poliva, bodi vesela da te ni kdo polival z rdečim vinom ( saj veš koga mislim s tem :) )

 2. Boss pravi:

  Pešo, normalno je, da se kadi na rokenrol koncertu :D Binula, hvala za izpustitev podrobnosti! Se vidmo kej

 3. clementino clementino pravi:

  Dobro je blo res za znoret.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !