Bravo ZM Olimpija ! ! !

Zadnja finalna tekma Ebel lige se je včeraj na žalost zaključila z zmago ‘jodlarjev’. Kljub porazu so zame naši zmaji prvaki, saj je celotno moštvo ZM Olimpije pokazalo, da res zna igrati in predvsem, da igrajo s srcem.  Zvesto smo jih spremljali vse do konca in verjamem, da smo malce tudi sami pripomogli k odličnemu vzdušju na tekmah.

navijacica.jpg Moj favorit lige: čista desetka ;)

Kakšni navijaški huligani smo?!

Po koncu tekme smo želeli pričakati svoje igralce, da jim pokažemo podporo, ki so si jo v tej sezoni pošteno zaslužili. Ker igralci Salzburga še niso zapustili prizorišče dogajanja, so nas policisti nagnali naj se umaknemo. Mirno in brez krepkih komentarjev smo jih ubogali in se umaknili vstran. Ker pa so se ti policisti malce dolgočasili, so se nam začeli počasi približevati in nas začeli opazovati, kot da smo največji kriminalci. Nas je bilo sedem, njih nekaj več. Po ukazu njihovega nadrejenega so nas nagnali pred steno in nas popisali. Ta postopek je bil blazno smešen, saj so si izmenjavali svinčnik, iskali popisne kartončke in vsakega posebej spraševali po naslovu, kljub temu, da so imeli naše osebne dokumente v rokah. Kakšni nedozoreli bedaki, ki si polnijo svoj ego s tako trapastimi dejanji!  Ne rečem, da bi res kaj ušpičili ali pa bili glasni. Po temeljitem popisu, so nam dali malce miru, vmes pa so že tudi odšli jodlarji, ki so se na avtobusu basali s hrano in nam vračali ostre poglede ter seveda iztegnjene sredince. Ker nas je nekatere začelo kar ornk zebsti, smo se na veselje oz. bolj na žalost policistov odločili za odhod proti domu.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev to “Bravo ZM Olimpija ! ! !”

 1. Pešo pravi:

  Ja res smo zgledali nevarni včeraj, :D zato se je mogla množica nadutih polciajev spraviti na nas HULIGANE :D !!!! Res so bili pogumni, pa še vsak tretji od njih je znal pisat, spet drugi je znal držati osebno, nekateri so znali spraševati, nekateri grdo gledati.. Res so šolani teli naši policaji :D

  Drugače pa OLIMPIJA bravo za vašo srčno in borbeno igro. Vsa pohvala tudi navijačem, vsaj večini. Sedaj še Jeseničene nadigramo v državnem prvenstvu, pa bo sezona popolna.

  ps. Zaradi policajev še Binuli nisem mogel izpolniti obljube, ki sem ji jo dal.

 2. Binula pravi:

  @Pešo: obljuba še vedno velja ;) te držim za besedo. Sej po eni strani še bolje, da mi včer nisi izpolnil obljube – bi mogla it peš domov, če bi sploh lohk šla domov…

 3. Jure Jure pravi:

  Naslednje leto pa finale Jesenice:Olimpija pa pokažmo tem jodlarjem, kje se igra taprav hokej

 4. dr. filomena dr. filomena pravi:

  Madaj, saj teh solnogradčanov še jodlarji ne prebavljajo. Že itak nikol nism žlokala tiste rdečebikovske brozge, zdaj pa zadeva sploh odpade.

  BinulaGroup, zelenobelo pecivo sledi. Zasluženo!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !