Okrogla miza (KUD Dolsko, 05.04.2008)

Sinoči smo v dvorani KD Dolsko premierno odigrali predstavo z naslovom Okrogla miza. Predstava je pogovorna oddaja katero vodi dolgonoga in prsata Nina Sršenar, ki v svojem studiju gosti pet prav posebnih gostov: gospodično Mafalijo Pogoltnović (nekdanja prvorazredna prostitutka, danes mati petih nezakonskih otrok in mentorica eksotičnih plesalk v klubu Vroče bejbe XXX); gospoda Zlatka Flaško (nikdar popolnoma ozdravljeni alkoholik, ki je dolga leta živel na cesti, nato pa odkril zlato jamo in padel vanjo); gospo Rado Migljam (seksologinja in klinična psihologinja, specialistka za odnose intimne narave); gospodiča Mukija (zlati maturant Gimnazije Srednji Podbržan in zmagovalec mednarodnega tekmovanja v kajenju marihuane) in gospo Marijo Zabukovnik (duhovna voditeljica novoustanovljenega združenja Bodimir). Med oddajo so sledile tudi reklame Rop Shop, v kateri sta nastopala prepričljiva Pešo in Repi.  

frizerja.JPG Gledališka ‘frizerja’ 

  mafalija.JPG  Mafalija v garderobi pred generalko

Po predstavi je sledil žur za sodelujoče in za povabljene. Seveda so se prištulili tudi tisti, ki jih nihče ni povabil. Takšni imajo dober nos, da takoj izvohajo, kje se ga lahko zastonj napijejo. No, pa ne bom o tem. Tudi žur je uspel, kljub temu, da so bili nekateri prisotni malce bolj čustveno vznemirjeni. Upam, da so se ti ljudje danes že pomirili in oprostili tistim, ki jih je vznemiril. Meni je bilo super, saj sem cel večer preplesala. (Hvala Doli za odličen ples! Si se mi oddolžil za poškodbo roke od prejšnje sobote).

Hvala režiserju Leonu za povabilo k igranju in njegovo potrpežljivost, njegovi mami za scenarij in moralno podporo, Repiju za neprespane noči, celotni igralski ekipi za odlično sodelovanje in vsem ostalim, ki ste pomagali!!! ”Vse vas imam rada!” (Marija Zabukovnik)

   

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev to “Okrogla miza (KUD Dolsko, 05.04.2008)”

 1. dr Filomena pravi:

  Binula & Co., tole je bil čisti užitek! Več vtisov in par fotk pa na mojem blogu :)

 2. Pešo pravi:

  Ja res ste (smo :D ) bili pridni ves čas priprav, celotna ekipa se je izkazla. Važno je, da se je na koncu vse izteklo odlično. Tudi na zabavi po predstavi je izteklo (iz steklenic in pločevink) vse kar je moralo :D .

  ps.: Tudi muzka na zasključni fešti je bila res odlična :D , to kaj smo vrteli pa naj raje ostane samo med nami tam navzočimi.

  PUJ JEBEMTI, dobr je blo :D

 3. Boss pravi:

  Tudi jaz bi se zahvalu rešiserju in celotni ekipi za prijetne trenutke, ki sem jih lahko delil skupaj z vami zadnje tri tedne. Bomo še kdaj kej podobnega ušpičili in po tem skupaj nazdravili. Čeprov jaz ne pijem več, no manj pa tut ne:D

  Lep pozdrav, Zlatko F.

 4. ginter pravi:

  Poučna oddaja! Zelo všeč!

  Me pa zanima, če združenje Bodimir sprejema nove člane, namreč pridružil bi se vam v delanju miru.

  Poželim vam še veliko veselja in uspehov v delu in sploh!

  Na čitanje!

 5. Dr. Filomena » KUD Kulsko… ups, Dolsko pravi:

  [...] Več o predstavi: pri Binuli [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !