SAZAS ubija!

Ubijmo ga nazaj!

sazas-ubija.jpg (avtor: Matjaž Kač s peticijo proti SAZAS-u)

SAZAS deluje brez kakršnegakoli nadzora in si dovoli res prav vse. V društvu vsako leto ob Dnevu Mladih organiziramo in izpeljemo rock koncert. Obisk koncerta je brezplačen in nimamo nikoli nikakršnega profita, saj delamo zgolj za to,  da se v našem kraju nekaj dogaja in da se imajo obiskovalci čim boljše. Seveda moramo vsako leto SAZAS-u poslati izpolnjen obrazec z nastopajočimi in s seznamom odigranih komadov, ti pa nam ažurno - kot se le da- izstavijo račun. Tega denarja naši domači nastopajoči bendi niso nikoli ne videli, niti ne zavohali, pa čeprav moramo tudi za njih, vsako leto plačati ‘nevemkajže’. Letos so nam poslali obvestilo, da leta 2005 nismo plačali dovoljšen znesek in da naj ga poravnamo.  ”Aja, ti kolega…se spomniš, ko sem si mi pred tremi leti premal vrnu za čike? Dej mi zdej vrni keš, pa še obresti ti nabijem.”  Za pred zid, pa sam strelat!

SAZAS, tukaj vam prilagam mojo glasbeno željo samo za VAS, popolnoma brezplačno:

YouTube slika preogleda

…mogoče mi pa pošljejo račun ;)

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev to “SAZAS ubija!”

  1. David pravi:

    Ta k….. Sazas itak sam keš vleče, nardi pa čisto nič. Sploh pa, na koga se dandanes sploh še lahko zaneseš, sej še kapsi niso varni. Sam nase edino..

  2. David pravi:

    Ta k….. Sazas itak sam keš vleče, nardi pa čisto nič. Sploh pa, na koga se dandanes lahko še zaneseš, sej še kapsi niso varni. Sam nase edino..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !