Klumpanje 2008 (Sveti križ, 05.07.08)

Pa je bil res sveti križ oziroma kar več njih ;) Midva z Repijem in par ostalih dolskih juncev (Doli, Ježek, Vesna, Klemzi, Benčina in Kralj s svojo lepotičko) smo se udeležili sobotnega k-lumpanja in polumpali vse, kar se je polumpat dalo.

razgled1.jpg Krasen razgled iz prizorišča klumpanja

taboljs-kolega.jpg S kolegom sva nazdravila na lep večer

Na začetku so igrali ‘naši sosedje’ Pain in the ass ter predčasno končali z nastopom, ker si je kitarist po punkersko poškodoval koleno. Za njimi je rahlo ogrela najstnice skupina Zablujena generacija, za njo pa so precej bolj ogreli ’wanna-be’ najstnice Lačni Franz s šarmantnim počasnežem Zoranom Predinom.

Vrhunec večera so bili -nihče drug kot- legendarni NIET, kateri so imeli pred seboj največ obiskovalcev. Pri nekaterih komadih se jim je pridružila tudi Tanja Ukmar v precej punkerski opravi in še vedno mladostni postavi. Tudi na tej nadmorski višini (skoraj 730 m) so NIET-ovci pokazali, da še vedno in ponovno znajo odlično odigrati in odpeti svojo poezijo.

niet.jpg      niet-ar.jpg     niet-klumpanje.jpg 

”Mi smo NIET in prihajamo iz Ljubljane.”

Po prihodu Pankrtov na oder je nekaj obiskovalcev zamenjalo smer – proti šanku. Žal se Pankrti, kljub vzpodbudam mnogih fanov,  ne potrudijo dovolj za kvaliteto nastopa, saj vedno bolj zvenijo kot ‘ta zadnji zapiti pankurji’.

pero.jpg Pero prisega na to, da je še vedno bit najboljš zadet.

Zadnja je nastopila skupina Elektrika. Že med prvim njihovim komadom je publika kar malce žalostno izhlapela, moram pa priznati, da tudi mene niso fascinirali in sem se raje odpravila nekaj pojest in še malce poplaknit ;)

… in potem sva se zbudila v avtu na travniku s pogledom na grad:

razgled.JPG se odpravila tja na zajtrk zajtrk.jpg

… in počasi od(k)lumpala domov.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar to “Klumpanje 2008 (Sveti križ, 05.07.08)”

  1. jezek pravi:

    uffffffffffffffffff:D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !