Panč ali kdo bo tebe Mihec … ?

V soboto, 16.08. je KUD Dolsko svoje zveste člane počastil z ogledom Festivala stand-up komedije Panč, ki se je odvijal na ljubljanskem gradu. Šale so stresali Andrej Colarič, Vanči Žorž, Klemen Bučan, Klemen Mauhler in Vid Valič. Najbolj sta me nasmejala oba Klemna. 

Sladokusne goste so počastili s sladoledom, nekateri pa smo v prijetnem ambientu srebali le svojo pijačko ter napenjali svoje ličnice. S seboj smo imeli tudi Mihca. Mihec je prav poseben fantič, ki si neznansko želi nastopati (letos jeseni ga boste lahko videli v predstavi MacBeth (KUD Dolsko)). Po srednji šoli bo verjetno preveril srečo na AGRFT-ju in vsekakor bom držala pesti, da ga sprejmejo. Zame bi bilo poklicno igranje pogubljenost. Sigurno bi mi danes že odpovedala jetra, pa tudi pljuča bi mi bilo potrebno prezračiti, ampak Mihec je verjetno iz drugačnega testa. Marsikdo ima željo vsaj enkrat nastopati oziroma odigrati (karkoli) na odru, ogromno jih pa igra kar svoje življenje. Včasih naletim na kako osebo, kateri bi takoj dala oskarja za ‘življenjsko delo’ – dobesedno življenjsko! Pred različnimi ljudmi si nadeva različne maske. Precizno izbrane. Odigra eno vlogo in drugo in tretjo … potem se pa kar naenkrat malce izgubi in niti ne ve več, kdo pravzaprav je.   Zanimivo je opazovati takšno osebo v različni družbi, nikakor se ji ne morem načuditi … in vsakič ko jo opazujem pri menjavanju vlog, se spomnim, da sem nekje slišala za neko bolezen … ;)

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev to “Panč ali kdo bo tebe Mihec … ?”

  1. Boss pravi:

    Vsi igramo svojo vlogo v zivljenju. Najbolj kruta je tista s katero hoces spilat reality show. Vedno te nekaj spodnese, zato vecina oseb noce iskrenosti, zaupati se… Mogoce bi blo res najbolse in najlazje bit z vsemi prijazn in dobr, sebe predstavljati brez napak. Pol si frajer… S tem se lahk prikupis vsem, mogoce vstopis se v parlament;)

  2. K3ks (mihec) pravi:

    uou na tole sm čist ponesreč naleteu. hehe ja men se tut vcasih zdi da sm mal shizofreničen… aja pa tenx za držanje pesti bom rabu:D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !